Augustus 2006

GINAF Trucks ruim vertegenwoordigd in Dakar 2007

Met de bekendmaking van Team Gauloises de Rooy dat het zich met drie GINAF rallytrucks heeft ingeschreven voor de Dakar rally, is het aantal deelnemende trucks afkomstig van GINAF op zeker 20 stuks gekomen. Hiervan is de helft ingeschreven in het T4 wedstrijdklassement, de overigen worden door diverse teams als assistentievoertuig ingezet.

Naast Team Gauloises de Rooy zal het Ederveense GINAF Rally Power weer van de partij zijn, dit keer met ook drie voertuigen. Vooral deze twee teams worden in staat geacht serieus mee te kunnen strijden om de ereplaatsen. Aan ervaren Dakar-coureurs is geen gebrek, met Jan en Gerard de Rooy, Hugo Duisters, Wuf van Ginkel, Arjan Brouwer en Frits Kiggen.
Verder zullen in het wedstrijdklassement ondermeer het debuterende team Vink Rally Sport en Team Dakar Sport (Bowler) met trucks van ons merk te vinden zijn. Zij zullen ondersteund worden door de assistentietruck van GINAF Rally Service.

“De Dakar rally is de zwaarste rally ter wereld”, aldus Lambert Berends, directeur van GINAF, op het moment dat de keuze van De Rooy voor GINAF met een handdruk werd bezegeld. “Als kleine fabrikant van speciale voertuigen zijn we er dan ook enorm trots op dat zoveel teams die deze uitdaging aangaan, kiezen voor onze technologie”.